Äs? Perfekta ben iallafall!!!!

Denna tjejen bloggar på metromode o heter Dani. Perfekta ben!! undrar om hon har äs? Vad tror ni?

det dödade mig

I klädaffär med kompis idag. Orden som krossade mig totalt. Kollade på ett par byxor jag ville ha och det fanns inte min strl. Så tar min kompis plötsligt upp ett par och ba 'jag hittade ett par!! För du har väl 38 va?'

38.38.38. Tjockisar har 38 säger rösten i mitt huvud. jag fick det svart på vitt.

Om jag inte väger 51 kilo i slutet av juli så vet jag ärligt talat inte. Om jag orkar detta mer. Livet.

Nej till mat?

det är ju bara att säga nej till maten?
skrev någon i en kommentar. ja det är sant, det är min frihet och möjlighet att säga nej.
 
men det är inte så lätt i sociala sammanhang. om man inte äter blir man ifrågasatt, "du som är så smaaal äter du ingenting?" "du borde gå upp i vikt" etc. etc. etc. i oändlighet. därför säger man inte nej till mat i sociala sammanhang. därför tar man av maten, om än lite, och det triggar igång min hunger och gör allt så mkt svårare. om jag bara struntat i att äta från första början så får jag inga hungerskänslor och då går det hur bra som helst. liten frukost, liten middag, thats it. men när man umgås med folk som äter rejäl frukost, lunch, mellis, middag, efterrätt, (vilket jag tycker är osunt trots att det betraktas som NORMALT), är det inte så lätt. särskilt svårt är det när allt socialt kretsar kring MAT. Vi ses på en lunch, vi tar en fika, vi myser med film och godis ikväll, vi lagar middag ihop.............ETC.
 
 
jag skyller inte mina misslyckanden på någon, det är bara mig själv jag har att skylla. visst jag skulle kunna vägra prompt att äta, men då blir det kalabalik och jag vill inte att någon ska veta eller bry sig eller engagera sig i min ätstörning.
 
 
 

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Ville bara prova. Hoppas det går bra för er med maten idag! Kram o puss och sånt. <3

SLUT

Totalt slut i kropp o själ. Borde sova. Idag blev det en alldeles för bastant frukost, resulterade i ångest hela dagen. 1 stor portion yoghurt med allbran och 1 skiva surdegsbröd med ost och skinka. Mina frukostar har börjat flippa ur totalt? Det positiva är att min ångest gör att jag inte äter något alls resten av dagen. Så blir alltid frukost + mini middag av något slag eller bara en frukt. = mindre kalorier totalt sett.
 
Så förutom frukosten blev det 1/3 varma koppen (haha, så onödigt? vad kan det ha blivit...30 kalorier om ens det.  + 1 knäckemacka och TRE bananer. Hm, inte så bra kanske. Hur gör ni, räknar ni kcal från frukt och grönt?
 
banan är ju värsting bland frukterna med ca 100 kcal. men nåväl. Nu ska vi vara positiva! Imorgon rockar jag min hallonsmoothie till frukost och beger mig på resande fot till hemlig ort. Så hörs vi igen på eftermiddagen. Puss och kram!
 
 
 

Fastevecka



Någon sammanfattade mina önskningar väldigt bra här ovan. (bild från weheartit)
Hehe.

Äckliga äckliga midsommarhelg....uuuusch. Känns inte så mkt i kroppen att jag gått upp i vikt, men måste fan ha gjort det? ingen idé att lista intaget. Men till veckan tänkte jag detoxa JÄRNET. inga fler undanflykter, orsaker, ursäkter. Det ÄR inte farligt att fasta, och jag behöver det verkligen. Vilka är med mig och fastar imorgon? Och kanske fler dagar resten av veckan för den delen.

Uppdateringen har varit kass, i know. Ledsen för det. har hittat så många nya fina bloggar att följa, och tro mig har försökt länka men blogg.se är som sagt riktigt dysfunktionellt för tillfället.


(weheartit)

Förresten, vad tycker ni om detta "fjädermode"? Haha. är det inte lite overkill att gå omkring med drömfångare runt halsen???

wow u cant stop can you

Gott folk. det här är veckan from hell. Har noll inspo/motivation. Har också umgåtts med folk vilket resulterat i mat....lunchade idag med en vän....sen skulle det tjockas glass FÖR DET ÄR JU SOOOMMAR. Sen middag hos andra vänner. Så idag åt jag för första gången på evigheter 3 mål mat OCH dessert. Även om jag misslyckats mkt har jag iaf bara ätit 2 mål per dag frukost middag. Och midsommar på fredag. Hjälp..fasta imorgon iaf om jag ska kunna äta alls på fredag =vecko kcal intag kommer ej bli överstiget

Jordguuuubbbe

Har petat i mig lite mini-keso, naturell lättyoghurt och jordgubbar på jobbet. Är såååå hungrig! Blir nog en banan när jag kommer hem, alt. lite mandelmjölk och psyllium. Men en bättre dag idag iaf! Har powerwalkat bort 350 kalorier också + cyklat. Jippi!
 
Jordgubbar är mättande, supergoda och kalorisnåla. Ska leva på jordgubbar i sommar.
 
<img src=http://data.whicdn.com/images/30890632/tumblr_m5vgyt57eH1rptg59o1_1280_large.jpg>

JORDGUBBAR!

Såå idag startade jag dagen med 10 jordgubbar, 1 dl mandelmjölk (bara 29 kalorier per 100 ml !! TIPS TIPS) och lite psyllium och några all bran flakes i det. Liten portion, hejdade mig att ta mer. BRA AMANDA! Sen har jag nu precis druckit lite av det vidriga örtpulvret som sätter fräs på magen och ska ut på powerwalk. Provade ett linne jag köpt på Bikbok för några veckor sedan och konstaterade dystert att jag är lååångt ifrån att få använda det. Armarna måste bli smalare, ser helt absurt ut annars, det är typ en magtröja dessutom så måste minska mitt midjemått till minst 59 cm innan jag får använda det. Nåväl, nu ska jag ut! Måste hinna powerwalka innan jobbet.

Hur ser er dag ut? Någon som vill fasta med mig resten av dagen? Puss <3

PS. Blogg.se är fortfarande FUCKED UP. Funderar på att byta bloggportal. 

FAIL DAG

Jag tänker att NI tänker om mig: Shit hon snackar bara massa om hur nyttigt hon SKA äta men MISSLYCKAS HELA TIDEN. så känner jag mig, fett misslyckad. Jaha. Dagen började med 2 skålar fil med cornflakes ( alltså va? CORNFLAKES??) och ett knäckebröd. Sen träffade jag en vän och var tvungen "fika" en banan och två små kakor. Sen blev det en halv mjuk macka och ett halvt knäcke till middag med lax och minikeso till middag och en skål jordgubbar. Sen vankades det filmkväll.....och då var det framdukat chips och smågodis. Åt en hel del faktiskt, inte jättelite inte jättemycket men ja.....misslyckat!!!!! HATAR SOM SAGT när man "MÅSTE" äta. fan. Känner mig helt förvirrad också angående dagens matintag, för mig känns det som ENORMA mängder som typ en amerikansk tjockis på 200 kilo skulle äta, fast det är det ju inte...eller? Äter "normala" såhär mycket varje dag?

Har dock tagit lite av mitt "pulver" så fick gå på toa nu nyss hehehe. Vad är det för pulver undrar ni? Det är ett slags örtpulver jag köpte utomlands, och har glömt att jag har det tills idag. Så imorgon är min plan att "rensa" och ni kan ju gissa vad det betyder. Dock har vi jordgubbar kvar och kommer ha jääävligt svårt att motstå dem. Det känns så nyttigt dessutom. Någon som vet vad en liter jordgubbar är i kalorier??

Har köpt "säker mat" idag också.
 

Blev tyvärr mjölkprodukter som keso och lättyoghurt, men vet att det är säkrare att ha det hemma ifall jag skulle behöva slänga i mig något och så....inte alltid man hinner koka broccoli och tina upp hallon liksom. 
Okej var inte meningen att det här skulle bli tjockt kursivt och understruket men BLOGG.SE ÄR DAMP!!!

En dag med lite mat och bloggstrul

Hatar nya blogg.se!! Skulle lägga in några länkar till ett par bloggar jag börjat följa, men så gick det inte? Någon annan som har problem med blogg.se? Suck.

Idag har det åååterigen regnat. SUCK IGEN PÅ DET. Igår moffade jag ju som ni såg naturgodis. Så sjukt gott. Men idag var aptiten som bortblåst. Åt motvilligt lite scrambled egg till frukost/lunch (2 ägg) och sen "fastade" jag hela dagen fram tills nyss då jag åt en portion rågflingegröt med 1/3 skivad banan 1/4 skivat äpple, 1 torkad aprikos, 2 valnötter och 2 russin. Var inte ens hungrig, och särskilt gott var det inte heller för sojamjölken var slut. Buhu! Så onödigt så.



Naturgodis.......SÅ SJUKT GOOOOTT



Undrar hur många kalorier det här är? Har ätit 300 gram naturgodis ca. Och druckit cola zero. Idag är min äta vad jag vill dag, typ...eller ja...inte vad jag vill men lite onyttigt. Dock gör jag det med dåligt samvete eftersom veckan i övrigt gått så kass. Vad gör ni denna fina lördagskväll? Ätit något gott/inget alls kanske till och med?

Hetsätning

Måste sova!! Men kom på en grej jag ville skriva om. Hetsätning! Som för mig har funnits till och från sedan jag fick min äs. Jag har anorexi med hetsätningsperioder. Jag har aldrig spytt upp mat, tro mig jag har försökt, men KAN bara inte. Så för mig har det handlat om att kompensionsträna, träna jättemycket dagen efter / svält. Hetsade 1-2 ggr i veckan och tränade satan resten. Sen var det en period i vintras när jag hetsade mer och mer, och det resulterade i min viktuppgång till 60 kilo. En hetsätarkväll kunde innehålla vad som helst, det är det som är det äckliga. tog det jag hade liksom.

Kunde vara:
4 portioner pasta med ost och några stekta ägg + massor med ketchup
En hel limpa bröd med mycket smält smör och honung
1 helt paket kakor, såna dubbla med choklad
1 paket salta kex med ost
1 påse chips
1 fryst pizza

Och efter att ha satt i sig allt det ser magen ut som en BALLONG. så vidrigt. Grät mig till sömns med kramper i magen, utmattad, däckad till sömns. En gång....åt jag så mycket att jag vaknade mitt i natten av att jag spytt ner sängen. Hur jävla äckligt är inte det??? ALDRIG MER. ALDRIG MER. ALDRIG MER. Ska jag misshandla min kropp så. Jag har aldrig mått så dåligt som under den perioden i vintras, aldrig hetsat så enormt. Många anorektiker vill inte äta tsm med andra, men det kan många gånger bli min räddning. Då vågar jag inte hetsa. 







Tjockisen har ordet

Ah vill inte cykla mer! Får så himla mastiga beeeen. Promenader är det som gäller, eller?
Vill punktförbränna bort allt fett på mina beeeeeeeeeeen.

Har ett galet chokladsug också. Till middag åt jag sallad med rödbetor, linsgryta och en skiva rågbröd med en bit mozzarella på. Asgott!! Sen åt jag två rutor Lindt också. Well..........



Benkomplex, har ni sådana?

Tack truthbetoold.blogg.se för infon om kalorierna i Special K. Men fan vad deprimerande? En halv deciliter?? Suck. Det är ju sjukt lite? Jag har tagit minst en dl till min sojamjölk.. tyckte det såg lite ut. Aja.

Frukosten blev då 1(??) dl special k med sojamjölk, ett knäcke med 1/3 skiva skinka, samt min hallonsmoothie på 1 dl hallon och 1/2 äpple. 

Ska jobba lite senare så nu ska jag se till att komma mig ut litegrann! Även om vädret är rätt trist, typ jättemulet? Whats up sommaren?





Ikväll ska jag göra ett inlägg ang. mina BENKOMPLEX. Jag har nämligen väldigt kräsna uppfattningar om hur ett par ben ska se ut, vad jag tycker om mina egna och hur jag vill att de ska vara. Haha. Weiiirdoooo. Men mina ben är det enda jag kan fokusera på just nu. är sjukt missnöjd. Ha en fin fredag så hörs vi senare! <3




Vad är en portion? Någon med matvåg som kan hjälpa?

Nej blev inga fler inlägg igår. Var för arg. Idag försov jag mig till jobbet, kastade i mig en miniportion Special K red berries med sojamjölk, ett knäckebröd med 1/3 skiva skinka, och skyndade iväg. Nu är jag på jobbet och slutar om en timme, yaaaay. Planerar att äta ett äpple till fikat nu och dricka lite kaffe. inte så illa väl? eller?

Mina ben är tjockstockar så jag borde inte få äta något alls egentligen. Vet att de inte kommer bli smalare förrän jag ligger på 52-53 kilo-....bara att kämpa.

Puss på er alla! Börjar få riktigt många besökare nu faktiskt. Lite läskigt men kul !

Förresten! En högst relevant fråga! Need some help . . . . . .
Det här med "portionsstorlekar". har ingen matvåg = problematiskt. En portion special k red berries är typ 30-40 gram tror jag, och ger 120 kalorier eller ngt sånt. Rätta mig om jag har fel. HUR MÅNGA DECILITER ÄR DET? Skulle någon som har matvåg kunna hjälpa mig? hade varit så himla snällt. Det som ofta ger mig ångest är att jag inte vet hur mkt flingor/whatever jag hällt upp. Alltså, vad är en portion?





Hatar att äta när jag inte vill



Klev upp tidigt imorse...skippade frukosten. Var fortfarande äckel-mätt sen igår. Drack en kopp kaffe vid 10 och gick ut o käkade lunch med några jobbarkompisar. Det blev en räksmörgås på fullkornsbröd. Sen skulle de ha glass....suuuck. Hatar det med sommaren. ÅÅÅH NU ÄR DET SOMMAR PÅ RIKTIGT, MJUUUKGLASS! Man ba JAG VILL INTE HA NÅN JÄVLA GLASS. Köpte en Twister för kände mig tvungen, var inte sugen egentligen. Hur sjukt är inte det? Man blir liksom inte accepterad om man inte äter...HATAR att äta bara för att det förväntas av en!!!

Då fick man ju kommentarer, förstås. "Haha, den där ser inte så frestande ut i jämförelse" Man ba, nehe men jag har inte bett dig att jämföra våra glassar? Ät din kalorifeta mjukglass och var nöjd! varför kommentera andras val? Jaja, på riktigt dåligt humör idag som ni märker. Har precis ätit middag nu. En quornfilé, ett knäckebröd, och lite sallad. Sedan en hallonsmoothie med sojamjölk.



Borde inte ha ätit något alls idag pga igår, men, resonerar som så att om jag svälter mig idag är det större chans för återfall imorgon / ev. hets alltså.. Ska "trappa ner" tills jag är på "noll" igen. Dvs som jag höll mig i nån vecka med typ 1 ägg till frukost och en miniportion middag.


Alltså, idag.....

Frukost - nada
Lunch - räkmacka, ca 300 kcal
Twister - 64 kcal
Middag - En quornfilé 86 kcal, sallad ca 15 kcal, knäckebröd 55 kcal, lingonsylt 30 kcal, smör ca 10 kcal
Hallonsmoothie - ca 70 kcal


Det kan ju den som orkar lägga ihop. Jag pallar inte. Det är alldeles för mycket. Men om man jämför med gårdagen så...


Är så JÄVLA LESS OCH TRÖTT PÅ TILLVARON! Alltså hur fan har jag kunnat gå omkring i en illusion om att jag börjar bli smal? Jag är inte smal NÅGONSTANS. Ett midjemått på 63 cm, äcklar mig som fan. Mina ben är ENORMA inte pinniga som de brukade, de är liksom köttiga och för mkt muskler i vaden. Tycker det ser ut som mina vader är lika stora som låren = skitfult.


Har varit jätteförstoppad också, vet inte hur jag ska få igång magen.
De som använder Dulco får jättegärna berätta hur det funkar och om det är ngt att rekommendera.


Ska göra ett thinspo inlägg senare men nu ska jag se TV och försöka lugna ner mig. Är så jävla arg på allt!!!!

återfall

Har hetsat. Vill dö. kunde inte spy.behöver inte skriva mer om hur jag mår,tror ni fattar? Dagens in 1 knäcke m keso o smoothie 1 stekt ägg o grönsallad 1 portion gröt m lingonsylt 2 skålar fil m müsli 2 skivor vetebröd m skinka o ost (typisk hetsmat...skulle aldrig äta det annars. ost??) 3 bragokex 1 liten skål chips 1 banan jag vet...bisarrt mycket. Kan väl lika gärna slänga upp mina mått också då. Tagna idag efter hets och med förstoppad mage dock. haha som om det är ngn bortförklaring... Överarm: 23 cm Midja:63 cm Lår överst: 49 cm Lår,vid knät typ: 36 cm Våga inte mäta mitt fat ass.

Fasta

Har fastat hela dagen idag men vid 22 tiden åt jag en kokt rödbeta, ett halvt äpple och lite ruccolasallad. Not too bad! Men inte lika duktig som wannathinlife förstås med 50 timmarsfastan <3 Stay strong! Och alla ni andra som fastar.


FAIL

Va fan trodde jag? Att jag skulle komma undan med all mat jag ätit? Pff. 56 kilo nu. +1 kg. Om jag inte väger 53 kilo innan den 1 juli så vet jag inte vad jag gör.



1 mil!!!!!!

Hallå alla fina !
Idag har varit en rätt lugn o mysig dag. Vaknade, åt ett kokt ägg och gjorde min hallonsmoothie ca 1,5 dl på hallon, mango, melon, linfröolja, psyllium, ruccola och ingefära kanel.
-
Sen drog jag ut och sprang och det vart 1 mil! Woho.
-



Men grejen är att min ämnesomsättning bara KICKAR igång när jag tränar = blir hungrig som fa-an. Så efter jag duschat åt jag ett grönt äpple. Och sen åt jag en bit grillat kött, en majskolv, 1 matsked aioli och grönsallad. Inte i värsta laget men men.
-


Seeen kom en kompis över och vi bakade kladdkaka......suck. Med carte d'or vaniljglass till. Och lite chips på det. Nåväl...det känns helt ok. Om jag fått i mig 1800 kalorier idag typ, så är det ju 200 kalorier från att vara ett "normalt rek intag" och sen -730 för löpningen så då landar man ju inte på så pass mkt att jag går upp i vikt iaf.
En sån här ätardag resulterar i att jag inte kommer kunna äta på hela dagen imorgon typ. Jaja. Känns faktiskt helt ok? Trodde jag skulle få sjuk ångest av all mat jag stoppat i mig men känner mig liksom inte svullen eller så så det är ju nice.

Smoothie !

Ok vet att jag sa att jag inte ska lägga upp nån mat plan eller så i bloggen men EN sak ska jag följa och det är lätt att göra. I morse gjorde jag en smoothie på ingefära, några hallon, en skvätt sojamjölk, en tesked linfröolja, jättenattljusolja, psylliumfrö, ruccola, en skiva mango och kanel.



Sååååå gott och nyttigt. Har även varit på apoteket och köpt BasBalans som balanserar ph värdet i kroppen. Denna styrkesmoothie ska ackompanjera vad jag än sätter i mig till frukost. Imorse blev det denna smoothie och ett kokt ägg. Nyttigt och bra! Kalorier skiter jag faktiskt i vad gäller smoothien. kan inte bli så mycket, och vad det än blir kan det vara värt för att hålla ämnesomsättningen igång. Linfröolja är jättebra liksom psyllium för ämnesomsättningen! Ägg=protein. BRA!


Det jag ska försöka fortsätta hålla på är minimalt med kolhydrater, alltså INGET bröd, pasta, ris eller dylikt. Men det går bra tycker jag, inte så svårt. Svårare är att inte äta yoghurt o fil. Älskar det :(
Har även powerwalkat 60 min idag. Vädret e fortfarande skit. Ge mig sommar o sol!!!
Nu ska jag se fotboll. Tja!

Kolhydratsbomben

Vet ni? Jag tror inte jag ska lägga ut några menyer eller matplaneringsgrejer här i bloggen på ett tag.


För gör jag det, tenderar det att bli så att jag gör TVÄRTOM. som nu då...LCHF dag 3 enligt mitt lilla schema. Hur har det gått då ? Jo, det börjar bra på morgonen. Imorse stekte jag ett ägg och åt tillsammans med keso. Men så blev det middag, man vart bortbjuden och det blev PALT. för er som inte vet vad det är är det mjöl och potatis. KOLHYDRATER! och till detta äter man då smör o lingonsylt o stekt fläsk. Så jääävla onyttigt.


En portion på 2-3 st platta paltar kan ge 1000 kalorier.


Så idag får jag signa upp mig på ca 1300 kalorier, vilket är på tok för mycket och inte alls kostmässigt i den riktningen ja vill gå, dvs LCHF mycket protein o fett men nära noll kolhydrater.


Inget att deppa över. Så är det. Kan INTE ta mina mått idag heller pga detta, vet ni hur magen ser ut efter palt eller????


Idag har jag iallafall promenerat 1 timme vilket borde betyda en del minus, bra det iallafall.
Sen har jag kommit på att nu är verkligen ej tid att sluta med nikotinet....man går ju upp i vikt av det också som fan.


Vart tog motivationen vägen? Ibland är det dåligt att få höra att man ser ut att ha gått ner i vikt. Då blir man plötsligt lite slarvig o slapp och trycker i sig massa skit. ej braaa!!

Nu ska jag slappa o se tv eller något.
Någon som har bra tips på vad man kan se när man betat av alla avsnitt av Supersize vs Superskinny som jag nu gjort???



Dagens

+ Har ätit 1 ägg, 3 auberginebitar med krossade tomater, 1 äpple, 2 valnötter, lite tomatsoppa och lite torsk & en matsked potatismos. Och det har känts ok.

+ Jag har jobbat = tjänat pengar


+ Jag har haft trevligt med vänner

- Jag vågade inte ta mina mått och lägga ut dem
- Jag har känt mig ensam mitt ibland människor
- Jag har känt mig trött och haft ångest
- Jag saknar vissa personer så det gör ont

Pratat med mitt ex på facebook och inbillar mig att jag saknar honom. Men gör jag det? Saknar jag alla bråk och skrik och gräl och avundsjuka? Nej, jag saknar nog inte honom, utan någon att prata med, att bli älskad av, att älska....
Allt har sin tid.

Dag 1

Ska som sagt köra LCHF i en vecka till att börja med och se hur det går. Men det borde gå helt ok, dt som blir jobbigt för mig är den höga fetthalten i allt = måste äta miniportioner verkligen.
Eller vad sägs om en handfull mandlar till middag?
Min frukost blev en halv avocado, två matskedar keso och ett ägg.

Lite som frukosten sett ut för mig i nån vecka nu. Jag märker STOR skillnad jämfört med mina tidigare grötdagar...håller mig mätt hela dagen! (Äter nästan aldrig lunch, bara frukost o middag).


Såå vad ska man äta till middag då? Sallad kanske? Haha. Ska försöka börja äta lite kött, kommer nog bli omöjligt annars. Men ska hålla det på en låg nivå, 1-2 gånger i veckan kanske.
Jag har rätt mycket problem med hyn och många sägs bli hjälpta av LCHF diet så det ska bli spännande o se om det ger resultat även för det.


Någon som kör LCHF eller som vet mer om det? Tips tas tacksamt emot.


Åååå jag som ÄLSKAR fil och yoghurt o flingor! Detta kommer kanske bli svårt ändå, dock har jag inte ätit yoghurt på hur länge som helst...det är "ångestmat" för mig.




OCH IMORGON
Mina vänner.........




Ska jag lägga ut mina mått här i bloggen. Jag tror jag behöver det som en pepp. Dock inte vikten för vågen och jag har inte kunnat närma oss varandra ännu.

LCHF

Ok, nu kommer något otippat...ska börja med LCHF dieten. Haha, yes. Kommer bli cp svårt efter som jag inte äter:
* kött
* mjölkprodukter
Och det är ju typ det man ska äta. Weeell. Ska rapportera hur det går. ska köra nu en vecka till o börja med iaf. så får vi se hur det går. OBS! kommer inte börja flippa ur med kalorierna pga detta nejnej. fortfarande strikt med miniportioner.

LÖGNER

Jag är så jävla bra på att ljuga.
Har precis lyckats tuta i en av mina närmaste vänner att jag äter en diet av andra skäl...
Hon ba men du smörar ju aldrig mackan?? Du äter ju INGET fett?
Och jag lyckades få henne att tro på att jag utesluter kolhydrater pga gluten och laktos för att jag är intolerant osv. sen är jag ju vegeterian så jag ba "ja finns inte så mkt mer än sallad kvar att äta då..."
känner mig så.jävla.falsk

Detta är vad sjukdomen gör med en.....snärjer en i lögner....



Depp

Igår var en fruktansvärd dag. Nu har jag tvingat i mig frukost bara för..ja varför egentligen? var inte hungrig. 1 äggula 1 skiva rågbröd 1/2 avocado och lite keso. Blir ingen lunch och sen får vi se vad det blir till middag. ska laga middag med några kompisar, hoppas det går att klara sig ur någorlunda bra. Idag är en sån dag då livet bara känns så himla tråkigt och meningslöst. jag är ung, jag ska vara glad och göra roliga grejer men jag ruttnar bort.

Vad är viktigt för er i livet? Vad gör er lyckliga?
Vad gör livet värt att leva?
Vad vill ni uppnå med era liv?

Det här är frågor jag ställer mig idag. och blir så ledsen när jag inte finner några svar...

VARFÖR???

Idag blev jag TVINGAD till att äta. Ja ni vet, när man är i sällskap och inte kan ta sig ur knipan. destinationen var Max och där valde jag då denna Low carb burgare, utan ost, och den var väldigt god och jag blev proppmätt. så kommer jag hem och kollar upp kaloriinnehållet....
Vad tror ni?
612 kalorier!!!!!!

Alltså, va va? Vartifrån kommer kalorierna? Köttet ofc. men om man jämför med t.ex. ORIGINALBURGAREN har den bara 592 kalorier. Hur går detta ihop??
Och såhär är det ju för mig att går det dåligt går det bara sämre sen under dan för då har min ämnesomsättning vaknat till liv. så dagens intag blev...förödande mycket.

Frukost - 1 ägg 1/2 avocado 1 knäckebröd
Middag - Low carb burgaren, en del pommes frites
SNACKS - Keso med hallon, 1 äpple, 1 banan, 2 digestivekex, 2 mandlar 1 glas mjölk


RSS 2.0