Powerwalk

Såååja hemma från powerwalken. Har en jävligt lugn söndag därav alla dessa inlägg! Märker ni att jag bloggar i skov? Haha! Antingen kan det gå ett par dagar emellan eller så skriver jag flera inlägg om dagen. Jaja! Man får passa på när skrivlust o tid finns.

Min Runkeeper app sa mig att jag förbränt 433 kalorier, och jag tror faktiskt det kan stämma för gick jääävligt snabbt! Sprang nästan hehe. Tog drygt en timme. Köpte en Cola Zero på Coop och gick hem.
Är fruktansvärt paranoid dock.....jag tänkte att alla jag mötte tänkte typ
"jaha kolla fetknoppen som försöker träna och så har hon köpt en Cola zero också som om det skulle hjälpa"


Hur som helst innebär detta -433+144 eftersom jag cyklade innan också. Och har än så länge bara ätit frukost! Roade mig dock med lite chew and spit på jobbet, det låg massa kakor framme och jag kunde inte hejda mig men sen när jag tuggade kände jag bara nä inte värt det så spottade ut. Sen tog jag en till, tuggade, spottade ut, en till en till en till. Så adderar nog 50 kcal sen till intag utifall jag råkade svälja något. Vet ni förresten om man får i sig några kalorier genom att bara tugga?? Ok jag kanske är helt dum i huvet men ja, det borde väl kunna "slinka ner" lite med saliven liksom? Hm.


Nu ska jag streama SKINS!!!!!!!

Nya tag!

Jobbat klart för dagen och ska nu bege mig ut på en powerwalk i det underbara vädret !
Satsar på en timme minst. och bränna kalorier! Hur mycket bränner man egentligen ?
Enligt olika källor
...
266 kalorier
307 kalorier
276 kalorier



Hm, och jag kan inte lita på min Runkeeper app längre, den tyckte att jag hade bränt 200 kalorier på 10 minuters cykling för nån dag sen??
Puss och kram njut av dan!

LOST WEIGHT?

Ska bli riktigt spännande att se vad jag väger när jag får tag på nån våg...SOM FUNKAR. haha. om jag inte har gått ner i vikt så vet jag inte vad....men mina revben börjar synas riktigt mkt nu plus höftbenen som sticker ut som dom ska. mina ena par jeans börjar sitta lite lösare och fick ett par jeans av en vän som såg MINIMALA ut men sen ba...oj de kunde jag visst få på mig. visst inte kan livet räcka så mycket fuck you att jag inte gått ner i vikt? haha tänk om jag fortf väger 58? vill inte ens tänka tanken....

men saker o ting går bra nu. har iofs legat runt 1200 kcal om dagen i snitt, nån dag 300, nån dag 1000 och idag säkert 1500. om jag kände att allt stod still skulle jag förmodligen ha PANIK nu, men eftersom jag vet hur min kropp funkar (behöver kickstart med fasta + riktigt få kalorier + motion och sen kan jag typ äta helt ok och ändå gå ner) så känns det bra. jag skulle gissa att jag ligger iaf runt 55.5 / 56 nu. jaja vi får väl se! Sanningens ögonblick kommer.....så fort den där vågen uppenbarar sig.

Skööönt med söndag imorgon, älskar söndagar. jag äter aldrig på söndagar typ, vet ej vrf. helgångesten? nä men har alltid enkelt att hålla mig från mat då.
Ska jobba imorgon på dagen och på kvällen får vi väl se.
En sak som är säker: det blir powerwalks och cykling!
*

Har förresten börjat halvera min frukost.
Varför har jag inte gjort det tidigare? 1/5 dl gröt blir skitmycket iaf,  särskilt med psyllium i.
Så nu är det alltså 105 kalorier istället för 210. Naaajs.

VARNING tjockisinlägg

SUCK! Idag har jag nog fått i mig runt 1200 kcal slutgiltligen - kanske 300 för träning. Iallafall, sjukt mkt. har iaf fått skita hahaha och det kändes asbra. har nyss gjort typ 100 armhävningar?? fick dampryck och typ slängde mig ner på golvet och gjorde massa övningar. det tråkiga när jag kommer in i mina hets perioder (alltså hets som i träning + svält) är att jag typ blir lite dum i huvet. blir helt överenergisk och konstig och så. aja vet inte hur jag ska förklara. Nu ska jag lista vad jag helst vill äta för tillfället. OMG så mycket god mat det finns därute som jag INTE ska äta.
JAG ÄLSKAR JORDNÖTSSMÖR. jag kan skriva en bok om min kärlek till jordnötssmör....på rostat bröd. shit, alltså när jag gått ner till 50 kilo ska jag fan UNNA MIG två rostade mackor med jordnötssmör. det ska vara bitar i. och till det......
VARM CHOKLAD MED ASMYCKET GRÄDDE. hur gott? gråter så gott.... AHHHHH min mage gråter också för jag är typ laktosintolerant
Pasta. Med köttfärssås. Och parmesan. Så. jävla. gott. och massa ketchup. och salt. DÖR. Och kinamat? Sötsur sås, ris, soja, friterade räkor....min favoritmat LÄTT.
Lite pizza på det kanske?

Jeeesus vad matfixerad jag är. Nåväl, har idag testat lite nya tekniker för att inte hetsa.... bland annat
* chew and spit. tuggade typ 7 kardemummakakor och spottade ut dem på jobbet. Frisk tjej. Kul om nån hittar kakslabbet i papperskorgen....
* Tittat på bilder på mat. som jag gör för tillfället. sjukt bra , kan låtsas att jag äter det. hehe.
OK så har två motivationsgrejer nu för att komma ner till 50 kilo innan sommaren:
* Vid 53/54 kilo ska jag börja använda mina skinny brallor. Fet motivation de är så sjukt snygga!!
* Jag ska få äta 2 rostade mackor med jordnötssmör och varm choklad med grädde till. jävla tjockis jag är. men faktiskt, det kan ju vara sista gången i livet jag äter det för sen ska jag för i helvete aldrig mer väga över 55 kilo, never.

Man kan inte få både och tyvärr.


Fet fet fet

Perfect body; perfect soul
Idag suger.
Jag känner mig fet och svullen och degig och allmänt risig.
Det regnar o regnar och jag ska gå ut på en promenad i regnet med min musik i öronen och snabba steg och bränna kalorier.

Har ätit gröt + en clementin idag och jag är inte hungrig.
kommer väl bli tvungen till middag för ska träffa några vänner. FAN för det det förstör mina planer.
Ska försöka "peta" i maten så mkt jag kan och bara äta någon tugga, men hatar det för man kan ju aldrig veta exakt hur mycket det är i en tugga liksom.
Jävla helvetes skit fan.
Och vill VÄGA mig men har ingen våg och den vågen jag använt hemma hos en vän är fan sönder för jag vet att jag inte väger 58.6 kilo, eller gör jag det? fan vad misslyckad jag e isf.

Vill bara vara smal.
Känna hur jeansen blir pösiga igen.
börja använda mina favoritbyxor som jag ska tillåta mig att prova när jag är nere på 54 kilo.

Om någon vill köra utmaning/fasta/eller liknande är jag på, kan behövas....




*



Som en fjäder

ÄLSKAR BILDEN!!
Jag kör på med runt 600-700 kcal om dagen i intag och jag FATTAR INTE varför vågen visar samma varje gång? Utan att verka sån men jag tror den är trasig, känner att byxorna sitter lösare, känner ryggraden mer och höftbenen osv. Mitt midjemått har tillomed minskat så whats up liksom?

Jag vill att mer fett försvinner kring låren och rumpan...suuuuck och vaderna. Tyvärr går jag alltid ner mest på överkroppen och sen står det still aslänge på nederdelen tills jag når typ 53 kilo då börjar det försvinna där.
Kan försöka komma ner mer i kaloriintag faktiskt, men har försökt slå ihop frukost o lunch så jag iaf skippar ett mål om dagen. Men imorgon blir det less less less....

Frukostgröten jag gör består av rågflingor 100 kcal + blåbär 25 kcal + hallon 35 kcal + mjölk 45 kcal + då psyllium.



Alltså runt 205 kcal, vilket jag egentligen tycker är för mkt. något man kan göra för att minska kalorierna här? 200 är ju rätt mycket, men frukosten är liksom det målet mat om dagen jag "unnar" mig, så kanske inte är så farligt iaf. dont knooow. vad äter ni till frukost?
PUSS och kram nu kämpar vi på o blir fina inför sommaren!!




Det går bra nu

Japp, det gör det. Vaknade och var just på gång att börja göra frukostgröten när jag ba, nej jag är fan inte ens hungrig? om det har att göra med gårdagens intag på 1900 kalorier eller något annat vet jag inte. Åt iaf inget på hela dagen, fram tills kvällen då jag åt ett tortillabröd med grönsaker.

Dagens intag 300 kcal plus 2 powerwalks så kanske 100 kcal totalt? Inte illa! Min app säger mig att om jag fortsätter såhär varje dag väger jag 51.6 kilo om 5 veckor! WOHO!!

I'm staying strong!

Ok nedanför bilden här ska jag skriva ett litet hatinlägg till "fejk pro anas" och det kanske vissa tycker är jätteprovokativt, men jag bryr mig inte.




Ok, till saken. Jag blir jätteprovocerad av folk som vill ha en ätstörning. Dvs, kallar att banta eller vilja gå ner i vikt för "pro ana" "ana" och så vidare. Om man väger 65 kilo och gör ett misslyckat bantningsförsök och sen ger upp har man inte anorexia. Det är otroligt provokativt för någon som har kämpat i åratal med en ätstörning att dessa ska uttala sig om hur det är att leva med en ätstörning. Jag menar inte att personer som väger lite mer inte kan ha en ätstörning, kolla på mig jag väger 58 pannor och anser mig ha det, det sitter inte i vikten MEN det finns otroligt många bloggare där ute som har en blogg och skriver dagligen om kampen mot "ana" och så vidare som verkligen inte kan se skillnaden på kroppskomplex, en vilja att gå ner i vikt, bantning och ANOREXIA.
En ätstörning är mer än ett misslyckat bantingsförsök.
Anorexia i mitt fall är ett psykiskt lidande sedan 9 års ålder.
Anorexia i mitt fall är ett lägsta BMI på 15 och en röst i mitt huvud som aldrig kommer att vara nöjd förrän jag är där igen, och förmodligen kommer jag inte vara nöjd ens när jag nått detta mål.
Anorexia i mitt fall är en ständig ångest och ett liv som känns värdelöst när jag inte håller mig inom ramarna för vad som är tillåtet när det gäller mat/träning, mina inre regler, och ett liv som är värdelöst om jag inte ser ut som ett benrangel.
Det är sjukt JA men det är min diagnos och då blir jag provocerad när folk som inte har anorexia säger att de har det. man får tycka vad man vill om det jag skriver här, hålla med eller tycka jag e dum i huvet men vet ni vad det är ok.
Så var det med den saken, godnatt!

My fitness partner!

Har varit lite frånvarande på sistone. Det har med flera olika saker att göra såsom nattjobb, funderingar, ångest, etc. Jag har nästan känt mig ovärd att skriva något för att det har gått så dåligt. Eller dåligt, nu är jag helt säker på att jag inte kommer hetsa mer. Jag vet inte hur jag vet det, men jag vet det bara. Jag märker hur bra jag mår för varje dag jag lyckas hålla nere kaloriintaget...det konstiga är att jag vägt mig 2 ggr, och jag kan känna att jag gått ner i vikt, men vågen visar samma. Detta får mig att misstänka att vågen är paj! Haha. Den står hemma hos en bekant (har ingen våg här hemma) och jag tror inte de använder den så ofta. men den har iaf visat 58.6 kilo vilket jag tror är helt fel. Försöker inte vara optimistisk eller orealistisk utan jag tror verkligen jag gått ner ett-två kilo.

Har installerat My fitness partner appen, någon som har den? Den är sjukt taggande, varje gång jag ätit lägger jag in det där och sen om man trycker på "complete entry" typ så står det "If everyday where like this your weight in 5 weeks would be...XX kgs!" och då beror det ju på hur mkt man stoppat i sig och ju mindre desto lägre siffra där ju. asbra!! idag lovade den mig att jag skulle väga 54 kilo om 5 veckor om jag fortsatte såhär. not good enough!!! Men jag är på gång och jag är MOTIVERAD. hittade två gammla videos på mig själv och HERREGUD, den ena är från oktober 2010 och den andra december, på de två månaderna gick jag ner SJUKT mycket, man ser det verkligen i ansiktet. så himla fint det var! utan att vilja verka ego så är faktiskt jag själv min bästa thinspiration, haha låter det helgalet? men det bevisar liksom att mina mål inte är omöjliga, och att jag kan gå ÄNNU LÄNGRE!! Hur som helst, love gröt ville bara säga det. gröt är det bästa jag vet, har aldrig ångest när jag äter gröt.
KRAM!

i hate u

förlåt för min frånvaro
idag har varit en pissdag.
frukost gröt: 130 kcal
lunch: en matsked keso 45 kcal
middag: ugnspannkaka och knäckebröd 400 kcal
på jobbet: 2 småkakor 2 apelsiner 200 kcal
775 + all mjölk i kaffet + 2 äpplen....hm......800? 900? blir galen av allt nojande.
kommer aldrig kunna veta exakt mängd kcal i allt jag äter ju!
tänk om förpackningarna ljuger?

HATAR LIVET IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vill bli smal!!!

Snurriga tankar och kalorier för dagen

Hej heeej på er !
Jag har märkt en sak och det är att jag verkligen aldrig kan hoppa över frukosten! hur mätt jag än är, så GÅR det bara inte. varför?? det är som att det är enklare för mig att börja hetsa om jag typ fastar hela dagen och sen ska äta "lite" middag på kvällen, då kan det gå hur som helst. äter jag gröt på morgonen blir det som en "säkerhet"- fattar ni ? känner ni likadant?

En annan rätt viktig sak. Jag har mycket svårare att komma in i viktnergångstänket nu än för ett år sen. Jag undrar om det är för att jag lärt mig att tycka om mig själv mer nu, och därför får skuldkänslor gentemot mig själv när jag pressar min kropp för hårt? Det är sjukt jobbigt. Jag vill ner i vikt men får liksom dåligt samvete. skitirriterande! Jag försöker intala mig sj att det jag gör INTE ÄR FARLIGT. för jag dog ju liksom inte av att väga 10 kilo mindre? Är det någon annan som känner såhär eller är jag bara helt yr? har ju samma ideal då som nu, dvs. jag tycker det är snyggt med ett bmi under 16.....

Jaja.
Nu ska jag försöka räkna ut kalorierna till min middag.....ok.....
1 kycklingfile, LITEN - 130 kcal
1 bit haloumiost - shit vet inte!! får panik av detta. 90 kcal??
1 liten bit rotfruktsgratäng - gissar hej vilt nu... 100 kcal
grönsallad - 10 kcal
chilisås - 10 kcal
grillad paprika och majskolv - 100 kcal
440 kalorier till middag då.
Totalt idag: gröt+middag = 640 kalorier.
+ powerwalk -150 kcal =

490 kcal
Helt ok! Bra jobbat med tanke på helgens bravader.
Nu ska här drickas teeee!

Godmorgon!

Solen skiner, gröten är uppäten, och nu ska här powerwalkas. Hur spenderar ni denna annandag påsk? :)

Glad påsk

Ser vi ut såhär i påsk? Nej, förmodligen inte, men kanske känner vi oss så. Iaf jag. Det har varit en mat helg än så länge, men imorgon blir det fasta all day long. Konstigt nog känns det helt ok....trots att jag ätit. Har börjat få panik men sen lugnat mig och insett att jag bara ätit som en "normal" person och inte överdrivet mycket.....även fast det är myyycket mer än jag brukar äta.
Vägde mig när jag var mätt och på kvällen med kläder på: 58.6 kilo.
Lite ledsen vart jag, samtidigt tror jag att jag nästan hade vägt ett kilo mindre om jag vägt mig på morgonen och bajsat också hehe så kanske 57 kilo? Nåväl, det blir vägning om en vecka igen och då ska vågen stå på 56 kilo åtminstone.

Nattliga tankar

SKa fan göra en kategori som heter Nattliga tankar för sådana har jag ofta!
Anyhow... Återställde kodmallarna och nu ser bloggen tråkig ut igen, haha. Ska fixa till den så fort jag pallar!! xD
Kollar på "Älskling du har blivit en tjockis" och tycker att det är ett skittråkigt program. Börjar tröttna på Supersize vs superskinny också, uppläggen i varje avsnitt är liksom IDENTISKA, ok det är de ju i såna program men liksom...ah....nej. tips på tjockisprogram?? Blir såå pepp av dem! Och hjälper när jag känner för att äta, då kollar jag bara ngt sånt hehe.
-
Jag måste skärpa till mig nu. Mår så himla dåligt psykiskt just nu, är liksom inte nöjd med något i mitt liv. Och då tänker jag såhär: det finns vissa grejer jag inte kan göra ngt åt för tillfället, såsom mitt jobb. Jag måste jobba där nu. Även andra grejer som mina sociala relationer, är jag inte tillfredsställd med alls. känner besvikelse mot så många människor i min omgivning, men man kan aldrig ändra på en person, bara sitt eget bemötande mot dem.
-
Så vad är jag mer missnöjd med? Jo, min kropp. Och för att känna sig självsäker, glad och lycklig måste man vara nöjd med sig själv. självklart är det självförtroendet som spökar, men jag VET att jag skulle må så himla mycket bättre om jag vägde 10 kilo mindre. Jag vet, för jag vägde 50 kilo för ett år sedan, och även om allt inte var på topp runt omkring mig då heller så var jag säkrare på mig själv och nöjdare med min kropp.
-

Så varför sviker jag mig själv då gång på gång, dag efter dag, med att ÄTA???? Det är för mig själv jag gör det här, nu är det skärpning! En av de saker jag faktiskt KAN ändra på i mitt liv nu är vikten. Så varför gör jag det inte?
-
Jag försöker och försöker, tycker jag, men innerst inne vet jag att jag KAN göra mer.

-

Ok detta blev ett peptalk med mig själv, men jag behövde det.
Funderar på att skaffa en lösenordsskyddad blogg där jag ev. skulle kunna lägga upp lite bilder. Vi anorektiker är ju desperata efter bekräftelse och kommentarer på vårt yttre, eller vad säger ni? och ohälsosamt intresserade på hur andras kroppar ser ut. jaja så störd är man tyvärr. Men jag väljer det här livet, jag och ingen annan. Jag kan inte se ett liv utan min ätstörning, det är en del av mig.

Sorry...

För extremt dålig uppdatering, har haft lite mkt senaste dagarna. Jahapp. Igår då....skitkonstig dag. Av någon jävla anledning hetsade jag på morgonen?? Brukar ALDRIG hända. Jag har min gröt och sen vet jag att efter det är det inget mer. Men något hände, jag vet inte vad. Åt en knäckemacka med keso.....och sen ett polarbröd med smält ost och skinka....och sen en skål glass?? Och sen 2 kakor. Ok, inte så mycket allt som allt men ändå!! Fick panik och åt ingenting mer på hela dagen förutom ett äpple. Idag har jag ätit gröt till frukost och minikeso (1 dl) + 1 äpple till lunch, och nyss lite salladsmiddag. Kanske dags för en fastedag imorgon igen? Någon som är på?


ps. hur ser designen ut nu då?? återställde kodmallarna

Hmm.....

Ser min bloggdesign konstig ut? Flyter texten liksom ihop? Säg till så fixar jag!
Anyhooooow, blev en liten liten middag. Men en liten en! Och lite gröt. Och så har jag gått så mkt idag så jag tror vi ligger på minus. Härligt!!! Blir så inspirerad av er duktiga där ute.

Ett halvt äpple om dagen


Hallå på er allihopa! Idag har jag fastat dvs bara druckit kaffe och vatten. "Bröt" nyss fastan med ett halvt äpple...riktigt onödigt var inte ens hungrig. Men ibland kan jag få typ tvångstankar att jag måste äta ngt om jag inte ätit på en hel dag. Jättekonstigt och onödigt men ja så är det. Så nu dricker jag lite te och filosoferar.
Kallt som fan ute. Känns som jag gått upp de kilon jag förmodlgien gått ner under helgen. Så blir det med för mkt alkohol och för lite sömn och för mycket mat! Usch. Men den här veckan kommer bli riiiktigt bra, I can feel it!

JÄVLA MAT HELG

Har ätit sååå mycket så vill ej skriva upp allt här. Nåväl. Denna vecka blir foodless för min del, vi börjar med vattenfasta imorgon och sen köttar jag på så mycket jag orkar. Te, snus, kaffe, äpple, selleri, vatten, osv. Mums. Värsta känslan i världen är att vara mätt, fy i helvete. Ska kolla supersize vs superskinny nu o känna mig som den feta.

RSS 2.0