NYA TAAAG

Det blev en lite stadigare frukost än planerat. Och lite mer än planerat igår. Suck...jag ska försöka att inte tappa modet för då är det så lätt att jag tänker "äh skitsamma" och börjar äta på som vanligt. Till frukost blev det vanliga gröten + knäckemacka med keso och örtsalt samt ett glas juice. Och igår....pff...iofs brände jag rätt mkt på promenad och städning hemma men åt TÅRTA. Anyway ska träna en del idag så det stillar förhoppningsvis ångesten. I can do this!


Supersize vs Superskinny

Hallå hallå! Idag vet jag att det kommer bli omöjligt att undvika 1 måltid samt fika så ska ut på långpromenad nu. Låg uppe och kollade Supersize vs Superskinny aslänge igår (som mitt tidigare inlägg skallvrade om, haha) och måste bara säga att jag blir så jävla förbannad när jag tänker på alla dessa överviktiga människor som är en kostnad för samhället.
-
Varför ska man betala sjukvård åt någon som medvetet äter ihjäl sig?? Det är SJUKT!! Ok om dessa människor hade en sjukdom som de inte kunde bota eller om de verkligen, verkligen försökte gå ner i vikt men det GÖR DEM JU INTE, de fortsätter äta. Som kvinnan i det avsnittet jag länkade, man ba ok du har hela skafferiet fyllt med chips, kakor, godis, läsk, etc. Skyll dig själv om du inte kommer ur ditt hus.
-
Men sen tänkte jag lite på de smala deltagarna som är med. Vissa har ju liksom ingen aptit och glömmer verkligen äta, men för en anorektisk person måste det ju vara skitsvårt att bli satt där på "the feeding clinic", jag tror t.ex. aldrig att det hade funkat för att omvända mig. Att bli tvingad äta kolossala mängder mat, det är ju dessutom inte bra för kroppen för det är ju onyttig mat också. Hur tänker de där? Jaja slutbabblat nu ska jag bränna fett. Hörs senare! Puss o kraaam

Check this

Kollade på detta och DOG!!! Samt blev motiverad.


Goood morning

Hoppas alla sjuklingar därute blivit friska och att dagen börjat fint! Nu ska jag ut och promenera efter en grötfrukost med blåbär och psylliumfrön 150 kcal. Förresten, vet ju att många precis som jag äter gröt till frukost. Hur räknar ni kalorierna? Gör man gröt på rågflingor säger förpackningen att en portion ( 1 dl flingor och 2.5 dl vatten ) är 100 kcal. Sedan har jag alltid något till, antingen lite blåbär eller någon skiva banan och en skvätt mjölk, alltså otroligt lite. Nu skrev jag att det var 150 kcal, men är det rimligt? Kanske är det tillochmed mer? Hur räknar ni? Vet ju att banan ger mer kalorier än blåbär t.ex. men har jag banan har jag aldrig mer än 3 små skivor, dvs kanske en halv/en tredjedel av en banan.

Nå, hur ser dagen ut? Kankse blir träning ikv, vill dock inte högintensivträna för mycket för det ökar aptiten något så fruktansvärt. Av erfarenhet vet jag att det är bättre att köra på promenaderna alt. något lågintensivt träningspass för mig, annars blir jag sjuuukt hungrig.

Snygg tjej down below! En av mina favoritmodeller. Hon är inte sådär riktigt spinkigt smal som jag tycker är snyggt, men hon har bra proportioner!

Ny dag nya kalorier



Nej räds inte av bilden! Jag har inte ätit morotskaka idag. Jag har däremot bakat som baaara den, bl.a. morotskaka då och massa annat gott. Älskar att baka när jag fastar! Haha, låter kanske sjukt men på något sätt så blir jag mätt bara av att se allt. värsta fastan är när man bara går och sneglar mot kylen och dricker glas efter glas med vatten och känner hur det riktigt kurrar i magen. sysselsätter man sig går det så mycket bättre! Detta gäller förmodligen inte för alla men för mig funkar det!

Ojoj så spännande det ska bli att väga sig nästa gång. Jag räknar med ett rejält viktras, jag kan då iallafall känna att jag gått ner i vikt. Shit vad snopet om jag ligger på samma??? Haha! Det vore riktigt jobbigt faktiskt. det är därför jag avvaktar så länge.

Idag åt jag ett halvt äpple vid lunchtid och sedan åt jag middag för en stund sedan, det blev 1 knäckebröd och en liten skål soppa. Jag tippar max 300 kcal! Målet för dagen var ju högst 600 kalorier så har underätit med råge, faktiskt mest för att jag inte varit särskilt hungrig.
Däremot börjar jag bli sjuk och det känns i hela kroppen. vill verkligen inte bli sjuk!! Min kropp kanske motsätter sig fastan. Tror faktiskt inte det är så bra som jag gjort nu, ätit väldigt mycket varje dag för att helt plötsligt gå ner till en tredjedel av kaloriintaget per dag + fasta på det. Men men, man måste ju kickstarta, eller jag måste iallafall.


Gud vad jag babblar på ! Känns iallafall bra att få skriva av sig. Det motiverar mig! Något som också motiverar mig är alla nya bloggar jag hittat och börjat läsa. Ska länka de jag följer i menyn till höger. Kram på er alla!





Nattliga tankar!


Hejhej! Jag borde sova för längesen. Ni vet väl att kroppen förbränner fett långsammare när man har sömbrist dvs mindre än 8 timmar per natt? jojomen.
Jag har läst en jätteinspirerande blogg, den hittar ni här, jag känner igen mig så himla mkt i allt hon skriver! Vi har pendlat mellan samma vikt också vilket gör att jag kan identifiera mig lätt. gillar att hon lägger in mkt bilder också...kanske vågar jag också göra det en vacker dag. Men är så sjukt rädd att bli avslöjad! det hade varit döden.
Tänker på mina kontrollperioder, dvs de då jag har total kontroll över allt jag äter och att jag är i bra gång med träning osv. Dessa perioder håller jag mig på runt 300 kcal i intag varje dag, plus att jag förbränner allt.

För ett år sen vid denna tiden hade jag ett BMI på 16.1 !!! KAn ni förstå? Och nu ligger jag på 19. Men ska inte klanka ner för mkt på mig sj, är på god väg neråt nu. Det gick bra med fastan idag och imorgon kör jag max 600 kcal + powerwalks.
Nä hörni nu ska jag suga på en snus och gå till sängs. Puss!

Slut på fastan


Har nu ätit lite middag och kollat top model efter en hel dags fasta. Nu är jag jättenyfiken, hur har det gått för er?? Håller ni fortfarande på? Mitt middagsintag såg ut såhär:
En liten bit ugnspannkaka - skulle gissa ca 200 kcal men vi säger 300 för säkerhets skull
En bit knäckebröd med minikeso och morot - 200 kcal

500 totalt idag, så borde det vara typ varje dag, och när jag tänker på hur lite jag ätit idag är det helt sjuuuuukt i proportionerna till hur mkt jag brukar äta en dålig dag. Skärpning! behövde verkligen den här dagen för att komma igång på riktigt. Nu kör vi vidare!!! Powerwalkade även idag så har nog förbränt iaf 300 kcal där. Imorgon ska jag inte äta mer än 600 kcal, det är mitt mål, och så powerwalk på det med.

Förresten, hur gott är inte minikeso? Sååå gott!!

Keep calm, drink water

Hur går det för er där ute?
Jag är hungrig som in i helvete men känns bra att jag inte är ensam i detta, det får mig att lägga band på mig själv haha. Har druckit en kopp varmt vatten med citron och en kopp kaffe än så länge. Det här ska väl gå vägen! Sov dessutom bort hela dagen så den lär ju gå över snabbt. Lycka till och kram på er allihop!


Vattenfasta!



Japp, nu blir det vattenfasta. Är riktigt taggad. Jag + wannathinlife och några fler kör från och med nu och så långt som möjligt imorgon. Kaffe, vatten, tuggummi och snus kommer det bli hehe


Lunch

Det är alltid jobbigt när man blir bjuden på lunch, man kan ju liksom inte säga "nej tack jag hoppar lunchen idag". Suck. Så försökte välja det mest kalorisnåla alternativet, och så dyker en gräddig soppa upp. hade alltså lika gärna kunnat äta pasta eller vafan som helst. riktig kaloribomb tror jag det var, åt dessutom lite salladsbuffé. Så vart landar vi då... 700 kcal? 800 ? . Blev en ordentlig powerwalk efter det så hoppas iaf jag bränt hälften. Nu, cola light och kaffe, mår riktigt illa av all grädde som det förmodligen var i soppan. Usch. Annars känns det helt ok, känns som jag gått ner lite men vet inte. Skulle ju väga mig igår men fick ångest och klarade bara inte av det. Så kan det vara ibland....tror det var bäst att utesluta vägningen, hade förmodligen fått panik om ja gått upp i vikt och det hade slutat med hets tror jag. Hur går det för er därute? Har jag några läsare eller är detta en konversation med mig själv? Haha. Puss o kram

FAIL

Haha tror ni jag åt 1 våffla ?
Nej, just det.
Alltså.......döööööööööööööööööööööö- Nu ska jag iväg och träna. Den som gissar hur många våfflor jag åt vinner äran.

Jaja, nu ska jag tänka positivt. tog inte alls mycket tillbehör dvs grädde och sylt. OOOoooch imorgon ska jag springa milen igen, hehe. Och endast äta frukost.

Ska uppdatera senare ikv efter passet min vikt....
tror ni jag har gått upp eller ner?



Våffeldagen....hjälp......

Visst känns det lite i benen idag efter långlöpningen igår, men det känns bra!
Tänkte igår lite på min bulimiperiod som jag hade under stor del av förra året. Den var kopplad till känslomässiga problem och när jag ser tillbaks på hur en dag kunde se ut gör det ont i mig.....tankarna finns delvis kvar men nu börjar jag kunna kontrollera mig själv lite bättre. Det kommer nog alltid gå i perioder för mig. antingen äter jag för mycket eller för lite. Det är hemskt att ha ett så laddat förhållande till mat!! det förstör otroligt mycket.

Dagens intag än så länge är frukost, gröt med blåbär och lite skivat äpple + mjölk, 140 kcal.

Resten av dagens intag kommer se ut såhär:
1 liten portion pastasallad med äpple, högst 300 kcal.
1 våffla med lite sylt. Ja det är ju våffeldagen och här hemma ska det ätas våfflor. Känns iaf skönt att jag vet det redan nu så jag kan planera dagens matintag lite. En våffla med grädde och sylt är 300 kcal!!!!, blev helt chockad när jag googlade det. Shit alltså, hade lätt kunnat äta typ 4 st men det hade alltså blivit 1200 kalorier!. Gaaaaaalet. Så det blir alltså 1st

Tippar att dagens matintag slutar på 800-900 kalorier. Det är helt ok, även om det egentligen är för mycket för att jag ska fortsätta gå ner i vikt, men ska kompensera med en powerwalkieee!


HALLÅ

Jodå, löpningen gick bra. Förbrände 700 kcal!!!
imorgon blir det träningen igen och fasta hela dagen . jipppiieee! åt lite för mkt middag men no hets och det var bra.

Update: har fixat lite med designen. enjoyyy

TJO!

Hej hej! Jag var ju på kalas igår så blev lite mer än planerat.....hm. Har nyss ätit frukost/lunch, 1 knäckemacka och en liten skål fil med psyllium och ska ut och SPRINGA! Är riktigt peppad. Nu ska kilona bort! Hörs senare. Ska även byta design lite senare idag så det kanske känns roligare att läsa denna deprimerande tråkiga bloggen hehe.

Puss!

HURRA FÖR MIG



Fastade hela dagen igår, fram tills kvällen då jag åt ett knäckebröd och lite grönsallad samt någon kopp te. jag gissar högst 300 kcal. hur många kcal är det btw i ett knäckebröd? och sallad. sånt är ju lite svårt.

Idag har jag än så länge ätit en miniliten skål med fil och psylliumfrön samt några flarn special k. sån här är jag...överdriven. antingen äter jag asmkt eller aslite. men nu är jag på god väg att återfå kontrollen.när jag låg och skulle sova igår ch kände hur hungrig jag var kändes det nästan skönt. vet att jag kommer tappa vikt rätt fort.

ON THE GO, nu får vi se hur fort det går att nå min 1a målvikt dvs 55 kilo. 4 kilo som ska bort.

Läser lite olika bloggar däriute men har ni några tips på bra motivationsbloggar? thinspo? annars är gamla bilder på mig sj den bästa thinspon faktiskt hehe. Vad är er thinspo? Puss och kram

Gråter

För jag är så jävla misslyckad. Varje jävla kväll, varje kväll tänker jag imorgon, imorgon, då börjar jag om på nytt........ Tror ni jag höll mig från att äta idag eller? nä just det. och eftersom jag lovat att vara ärlig så kommer mitt matintag här. håna mig gärna i need it..

gröt
1 banan
1 havrekaka
2 muffins med frosting
1 ballerina (ej människa utan KEX hehe)
1 halv pizza (!!!!!! fattar ni??)
sallad med avocado (avocado är skitfett)
4 muffins till (kvällshetsen börjar)
2 stora skålar yoghurt med START dvs typ kakor


det här är en typsik dag för mig. det börjar bra. och sen spårar det ur. o när det väl börjat spåra ur är det som om jag ger upp hoppet totalt och bara fortsätter fortsätter fortsätter äta och tänker att jag ska börja på nytt imorgon. Det suger! Snälla berätta hur ni gör för att undvika hets.......ska jag skippa gröten på morgonen också? försöka fasta i några dagar? kanske e enklare....

Är så jävla ledsen. hade verkligen behövt lite inspo/pepp/vad som helst.


hellooo

idag har jag ätit för att jag har varit UTTRÅKAD.finns det ngt onödigare? jag ska vara ärlig med er. idag har jag ätit

gröt m banan
sallad soppa en bit sockerkaka och 2 rader choklad
3 små skålar miniyoghurt med psyllium och havrepuffar
1 havrekaka
way to much i know. men skippar middagn och går och tränar istället.......


Nu så



Styr upp mitt liv om någon undrar......

1. FRukost regler: alltid 1 kopp välling (160 kalorier) eller gröt (140 kcal). överdosera EJ psylliumfrönaaaaa haha magen blir galen
2. Om du måste äta lunch (ja ibland kan man ju inte undvika, om man ska äta med ngn etc.) ät så lite som möjligt och lämna alltid kvar ngt på tallriken
3. middag.....herregud om du MÅSTE äta middag, ät inte en större portion än knytnäven

När jag gick ner som mest i vikt åt jag faktiskt 2-3 mål mat om dagen men INGENTING emellan. så det funkade för mig iaf....om man fastar stannar ju likosm hela ämnesomsättningen av och då är det lättare att gå upp o ner som en jojo.

Jag ska: *dricka MYCKET vatten *mycket TE *begränsa kaffet

och.....BLI SMAL FFS! vilket betyder:
*19 april: 54.5 kilo..är det omöjligt kanske? Hm. ok 55 då

IM BACK

Har typ dåligt samvete för att jag inte skrivit här på länge. Jaja....det har hänt lite grejer i mitt liv. TYP jag har blivit jättetjock? Ja fyfan i helvetet så tjock jag är. 59.5 kilo. There you go.

Förstår ni min ångest? För ett år sen vid denna tid vägde jag 10 kilo mindre nästan.

Ska fan inte vara fet i sommar. Om en månad har jag gått ner 5 kilo. Förstår att ni inte kan lita på en tjockis som jag som faktiskt inte höll mina tidigare mål men....det är bara bra för i will prove everyone wrong. Alltså....den 19 april väger jag...54.5 kilo. Fan till och med det är för mycket men jaja man får väl va realistisk.

I need thinspo!!!!!!!!!

RSS 2.0