KALORIFÖRBRÄNNING

SJukt dålig på att träna..kanske ska prova ngt av detta. Yoga är något jag aldrig klarat av, är för perfektionistisk och det är alltför tålamodskrävande. annars får ju yogamänniskor sjukt snygga kroppar. Aja, jag vägde mig idag och vägde MER än vad jag trodde. är därför på fett dåligt humör och låter det gå ut över alla i min omgivning. Sorry! altså jag blir så sjukt lättirriterad när jag inte känner mig kontrollerad ,klarar av att disciplinera mig.
Mina kompisar ska ut ikv men jag pallar inte extrakalorierna av alkoholen. Vill inte bli spritfet....så jävla less på malmö också. Händer aldrig något kul.
Bränn 100 kalorier genom....
9 minuters - löpning el. rullskridskor el. längdåkning el. kajakrodd
10 minuters - hopprep el. simning el. spinning el. squash
13 minuters - cykling el. trappgång el. gymnastik el. fotboll
15 minuters - sex el. klättring el. snickeriarbete el. tvätta golv
17 minuters - trädgårdsarbete el. hugga ved el. hundpromenad el. ridning
22 minuters - powerwalk el. shopping el. manuell biltvätt el. fönsterputsning
23 minuters - aerobics el. tai-chi el. butiksarbete el. dammtorkning
26 minuters - dans el. golf el. bärplockning el. diskning
35 minuters - dammsugning el. rask promenad el. sång el. matlagning
60 minuters - yoga el. läsning el. sömn el. tv tittande


....

Ok, man ska inte vara för optimistisk. Kvällen slutade DÅLIGT! får ångest om jag skriver ner exakt vad jag åt men det var bl.a 3 chokladbollar och en filtallrik och några kex.. AHHH! Jaja. hoppas detta chockar min ämnesomsättning bara..åt knappt ngt igår så om jag inte äter ngt imorgon heller kanske det jämnar ut sig??

Är det farligt/dåligt att äta för mkt psylliumfrön? Bara undrar...det är ju inte som med krossade linfrön att det blir giftigt men jag tänker att det kanske inte är bra på ngt annat sätt. Vad är förresten erat bästa tips när suget sätter in? Jag vet att när jag hållt mig från att äta typ en hel dag och allt känns helt bra så kan den där enda lilla tanken på att ta ngt att äta sabba allt, och sen är det liksom kört...behöver DISCIPLINERA mig på något sätt.

Har ingen våg men skulle tippa att jag ligger runt 56 nu, tror jag gått ner iaf ett kilo senaste veckorna. hoppas. annars är jag ju fett kass.

YES!

Jag är på det just nu....igår överskred nog inte mer än 600 kcal och idag 0 än så länge. Låt se hur fort kilona droppar av mig.

Annars händer inte så mycket kul i tillvaron. jobb och dåligt väder. En sak jag tänkt på som inte funkar för mig är att räkna exakta kalorier, alltså i förväg. Göra upp dagen innan exakt hur mkt jag ska äta och så...hade nog failat med ABC dieten men annars verkar den ju bra.

Trött på att ha tjocka lår. men snart ses vi inte mer, fettolåren, hör ni det? Never more. Det sämsta jag har gjort är att låta det gå såhär långt, att inte upprätthålla min målvikt. DUMT!! Jaja, nya fräscha tag. Hur går det för er därute?



PSYLLIUMFRÖ

PSYLLIUMFRÖN kan ju vara det bästa ever? man blir sjukt mätt och det är >0 kalorier i för de går oförändrade genom kroppen och ut bara när man skiter, haha. MEN är dock fett nojig över en grej och det är: är det någon skillnad på de ljusa och de mörka fröna? . Överkonsumerar de ljusa psylliumfröna som ser ut såhär:

men det finns ju även dessa:

frågan är då, vilka är bäst? eller fungerar de typ lika?
tänk så har jag proppat i mig tusentals kalorier utan att veta!!! OMG.

Jaja idag har varit helt ok....tänker typ inte skriva upp kaloriantal för det kommer ge mig ångest. Har liksom ätit ok mycket men ändå för mycket. sallad och bröd och två skålar yoghurt....och en latte. Latte är en riktig fettbomb...sånt man inte tänker på.

Behöver motivation! Ska nog sätta upp fler delmål på vägen innan 50 kg. Tror ni det är en bra idé?


Nästa gång jag blir hungrig ska jag:
Borsta tänderna
Dricka kaffe
Dricka vatten
Äta lättyoghurt med MASSIVA mängder psylliumfrön

japp så ere. godnatt!

Söndag

Idag....kaffe. En liten skål fil med psylliumfrön...120 kcal. Än så länge.
NU, promenad

PIZZA.....


Wow.....idag har typ varit sämsta dagen på sjukt länge.
Jag har ätit en hel pizza. Iofs med massor av grönsaker men OSTEN herregud. Jag åt en HEL PIZZA? Detta hade aldrig hänt för typ ett halvår/ett år sedan, jag hade aldrig kunnat sätta i mig hela. Men känner inte ni också så, att när man är "inne" i ätstörningen och har kontroll blir man mätt på sjukt lite men när det väl gått överstyr, som igår kväll åt jag mat borta och sen mat påväg hem från krogen också AH och alkoholen på det? Vill inte kalkylera gårdagen. Inte denna dag heller. Bakispizza och sen MIDDAG på det? Får typ fasta i en vecka för att jämna ut de senaste 2 dagarnas kaloriintag.

Men vet ni vad? Det är nog nu. Inte en dag till av sånt här överätande. Imorgon endast kaffe!!!!! Och sen är det ny vecka och det gillar vi eller hur. Uh mår så himla kasst. Men den 15 mars väger jag 50 kilo och det ser jag framemot.

TORSDAG DÅRÅ



En sak som jag stör mig otroligt mycket på är när man småätit av något och inte kan räkna ut kalorierna efteråt. SOm idag t.ex. åt jag gröt som vanligt till frukost, och det vet jag är ca 190 kcal totalt med linfrön mjölk och allt. Men sen var jag bortbjuden och åt en bit paj, inte mycket alls men den kändes fett onyttig och nu vet jag ju liksom inte alls hur mycket det innehöll och kan därför inte kalkylera om jag får äta någon middag alls??

Därför är det för mig enda säkra sättet att endast äta två mål mat om dagen och det är alltid frukost (gröt) och en liten portion till middag av whatever helst något nyttigt men om det inte går så en liten portion av det som bjuds.

SÅ idag alltså, gröt: 190 kcal (fiberhavregryn innehåller tydligen mer än rågflingor och havregryn, 140 kcal per 40 g färdig gröt?? + linfrön och lite pumpafrön och mjölk till detta så jag överslagsräknar till 190 )
Paj: ja hur mkt kan det ha varit då.....ahhhh stör mig så sjukt mkt. 200?? 250? 300? Vi säger 300 för säkerhets skull.

490 kcal totalt då idag....än så länge.
Vill bara bli smal nu nu nu nu nu orkar inte känna hur jeansen sitter åt när jag vet att de suttit helt pösigt innan.

Long time no seen

Längesen jag skrev, I know...men har verkligen varit asdeppad på sistone. Som om jag inte har lust att göra ett skit...saker gör mig liksom detsamma. Har inget driv, ingen kraft till något. Har ingen motivation ens att gå ner i vikt även om det är det jag bryr mig mest om, att reclaima min 50 kiloskropp haha....

För ett halvår sen vägde jag 50 kilo. Nu väger jag någonstans 58-59 om inte mer. Har fan inte vågat väga mig på hur länge som helst. Men shit nu får det vara nog, jag ska sätta upp ett mål....

INNAN MIN FÖDELSEDAG DEN 15 mars ska jag väga 50 kilo.
Det är väl inte orealistiskt, eller?

Dagen började bra, endast 2 koppar kaffe men sen spårade det ut med en hamburgermeny och sedan lite pasta och skit när jag kom hem. Och KAN bara inte spy, har försökt men det går liksom inte. Kanske lika bra det.

Det mest psykande är att jag verkligen KÄNNER hur mina jeans och andra kläder sitter tajtare och hur jävla mycket snyggare jag var i dessa kläder för ett halvår sedan.

RSS 2.0